Een goedkope manier van bellen, sms’en en internetten!

Een goedkopere manier om uw mobiele telefoon te gebruiken is er maar helaas weet nog niet iedereen van deze manier van goedkoop internetten, sms’en en bellen. Heeft u ook vaak een hoge mobiele telefoonrekening en denkt u iedere maand weer: ‘dit moet toch goedkoper kunnen’. Dan is een goedkoop sim only abonnement misschien een goede oplossing voor u. Een sim only abonnement is een abonnement zonder dat u betaald voor een ‘gratis’ telefoon, u betaald dus echt alleen voor de service van uw telefoonprovider. Dit is dan ook de reden dat sim only abonnementen steeds populairder worden in Nederland, want een Nederlander let natuurlijk altijd op de kosten. Het enige is dat u natuurlijk wel al een mobiele telefoon moet hebben of er één aan moet schaffen, omdat een sim only abonnement echt alleen een simkaart is waarmee u goedkoop kunt sms’en, bellen en natuurlijk goedkoop mee kunt internetten.

Welk telefoon abonnement en welke provider te kiezen?

Het is erg lastig om hierin een keuze te maken, waarschijnlijk zit u momenteel al bij een provider en wellicht bevalt dit prima. Toch ben ik ervan overtuigd dat u goedkoper kan terwijl de service van de provider even goed blijft zoals u nu gewend bent. Er zijn verschillende vergelijkingssites waar de kwaliteit van de service en de prijs vergeleken worden, het zijn hierbij vaak niet de grote bedrijven die het dan winnen in een vergelijkingsoverzicht. Heeft u bijvoorbeeld weleens gehoord van de bedrijven: Simyo en Simpel? Dit zijn beide online providers die gebruik maken van het netwerk van de grote providers, maar dit tegen een lager tarief aanbieden. Een telefoonabonnement oftewel een sim only abonnement voor een lagere prijs maar biedt dan wel dezelfde kwaliteit. Ideaal toch?

Ik wil helemaal af van maandelijkse kosten!

Wilt u helemaal af van maandelijkse kosten, zelfs dan is er een mogelijkeid. Denk eens aan een prepaid simkaart met internet. Vaak wordt gedacht dat een prepaid kaart niet mogelijk is om ook mobiel te internetten. Niets is echter minder waar!

Laat een reactie achter