GSM’s zijn tegenwoordige heel populair. In combinatie met een abonnement kun je tegenwoordig de mooiste GSM’s aanschaffen. Dit heeft wel een bijkomend nadeel. Veel GSM’s zijn na een eenjarig of tweejarig contract overbodig geworden. Je kunt immers een nieuw toestel aanschaffen voor niets of vrijwel niets! De oude GSM wordt daardoor overbodig. Mensen willen daarom graag de oude GSM verkopen. Maar hoe levert een oude GSM het meeste geld op?

Oude GSM geld waard!

We zullen eerst even beginnen met deze dringende oproep: oude GSM geld waard! En dat is geen mooie praat want je oude GSM is namelijk echt geld waard. Kijk eens even naar de technologie die er in een oude GSM zit. De GSM mag dan wel oud zijn, het goud en het palladium, de koper en het zilver dat erin zit is nog steeds hetzelfde waard. Bovendien, als de GSM ook nog eens werkt dan zijn er genoeg mensen die hem wel willen kopen. Weliswaar niet op dit continent, maar in Afrika zijn er altijd gegadigden. Daarvoor hoef je gelukkig niet helemaal naar Afrika, je kunt gewoon je oude GSM verkopen in Nederland.

Envirofone Verkoop je oude mobiel en ontvang geld op je rekening!

Envirofone is zo’n bedrijf dat zulke mobiele telefoons inkoopt. Een klein voorbeeld, een NOKIA 6220 Classic is bijvoorbeeld €26,02 waard!

Oude GSM verkopen

Je kunt ervoor kiezen om een oude GSM te verkopen. Er zijn verschillende manieren om je oude GSM te verkopen voor geld. Op websites zoals marktplaats.nl of speurders.nl kun je voor niet al te oude GSM’s mooie prijzen vragen. Een GSM van twee jaar oud kan je nog een leuk bedrag opleveren. Maar vaak is dit gedoe. Er moet worden onderhandeld over de prijs van de GSM, en veel willen de telefoon ook nog eens graag in het echt zien. Het is dus vrij tijdrovend. Daarom is er een alternatief, je kunt direct je oude GSM inruilen voor geld. En het mooiste is, deze manier van je oude GSM verkopen voor geld gaat gewoon via de post!

GSM inruilen voor geld

Je oude GSM inruilen voor geld is de laatste tijd erg in opkomst. Bepaalde bedrijven kopen graag jouw oude GSM op. Prijzen van boven de €100 worden er bijna nooit voor gegeven, maar €50 kun je er zo voor krijgen. Dit ligt er natuurlijk wel aan hoe ‘nieuw’ en ‘duur’ jouw GSM was op het moment dat je hem kocht. Verder kun je wel een niet werkende GSM inruilen voor geld, maar dat zorgt er wel altijd voor dat het bedrag dat die bedrijven er voor willen geven, drastisch omlaag gaat. Een niet werkende GSM kunnen deze bedrijven immers niet doorverkopen. Ze zullen deze moeten recyclen. En de prijs die ze daarvoor ontvangen is lager dan als ze hem zouden doorverkopen. Bedrijven die telefoons opkopen van de bedrijven die jouw GSM opkopen, verkopen ze vaak opnieuw door aan bedrijven in Afrika.

Werkende GSM = meer geld voor je oude GSM!

Voor het inleveren stel jij vast of de GSM werkt of niet. Je krijgt namelijk meer geld voor je oude GSM als de GSM het nog doet. Deze bedrijven beslissen echter zelf of dat ook daadwerkelijk zo is. Alle telefoons die als ‘werkend’ binnenkomen, worden nog gekeurd. Indien ze toch kapot zijn, bepalen deze bedrijven dat ook. Je kunt dan wel je oude GSM inruilen voor geld, maar dat geld zal wel aanzienlijk minder zijn als de GSM dus in de bakken ‘kapot’ wordt geplaatst. Het loont overigens bijna nooit om je telefoon te laten repareren. De reparatiekosten wegen niet op tegen het bedrag dat je krijgt voor je GSM. Je krijgt dan dus per saldo niet meer geld voor je oude GSM.

Oude GSM inleveren voor geld

Oude GSM’s inleveren voor geld is de laatste tijd BOOMING. Door de vele reclamespotjes op TV is het ook bij het grote publiek aangekomen dat oude GSM’s echt wel geld waard zijn. Een oude GSM inleveren voor geld is bij dat soort bedrijven trouwens niet het enige wat je kunt doen. Je kunt ze ook doneren aan een goed doel. De opbrengst gaat dan naar zo’n goed doel, bijvoorbeeld stichting AAP of UNICEF. Dit is ook mogelijk bij ZONZOO.

ZONZOO Wij kopen je mobiel: snel, veilig en gratis!

 

 

Je kan geen commentaar geven op dit artikel.