Wanneer je je telefoon hebt ingeleverd voor geld dan kan je een paar dingen doen. Je kan ervoor kiezen om een nieuwe telefoon met abonnement of zonder abonnement af te sluiten. Je kan er ook voor kiezen om een telefoon af te sluiten en daarnaast een sim only.

Telefoon afsluiten met abonnement

Je oude telefoon is ingeleverd en het is toch altijd wel handig om een telefoon te hebben. Als is het alleen maar om ongevallen te melden. Je kan er voor kiezen om een telefoon abonnement af te sluiten voor 12 maanden of 24 maanden. Je betaald dan een paar tientjes voor een telefoon of je krijgt hem zelfs gratis. Daarna betaal je per maand een afgesproken bedrag en wanneer je abonnement na 12 of 24 maanden is afgelopen mag je je telefoon gewoon houden. Daarna kan je deze telefoon weer inleveren of je kan hem nog voor jezelf houden. Klik hier om een goedkoop telefoon abonnement af te sluiten.

Telefoon afsluiten zonder abonnement

Je kan er ook voor kiezen om een nieuwe telefoon te kopen zonder abonnement. Het nadeel hiervan is dat je de volle prijs betaald voor een telefoon. Een nieuwe iphone of Samsung kost tegenwoordig toch al snel 500-800 euro dus kan het best duur uitvallen. Wanneer je 200 euro terug krijgt voor je oude toestel valt het nog wel mee met de kosten. Om te kunnen interentten of bellen heb je wel een prepaid simkaart nodig. Deze kan je op het internet afsluiten.

Telefoon afsluiten met sim only
Het is tegenwoordig ook erg slim om een telefoon te kopen en daarnaast een sim only abonnement af te sluiten. Het voordeel van een sim only abonnement is, is dat je hem op elk moment kan opzeggen. Dit kan met een contract niet. Wanneer je je sim only abonnement dus na 2 maanden te duur vindt dan kan je hem direct opzeggen.

( bron: http://www.mobiel-abonnement-vergelijken.com )

Je kan geen commentaar geven op dit artikel.